Jonne juntura tiktok

#suomitiktok #tiktoksuomi # | TikTok

Regine Juntura. 1184 followers · 368 videos · jonnejonnejun. jonnejonne. jun. 442 followers · 13 videos … jonne800. jonne.junttila. 1 followers · 0 videos …

laakarijonnejuntura | TikTok Search

Jonne Juntura – Vaikuttavaa tietoa mielenterveydestä

Potilastyön lisäksi teen sosiaalista mediaa Tiktok-kanavallani @laakarijonnejuntura. Kanavani pääteemat ovat mielenterveys, päihdelääketiede ja seksologia.

Jonne Juntura – Vaikuttavaa tietoa mielenterveydestä

Lääkärilehti – Nuoret tavoittaa nuorten kielellä

16.8.2022 — Näin uskoo 30-vuotias LL Jonne Juntura , joka on vapaa-ajallaan julkaissut videoita Tiktokissa vajaan puolentoista ajan “laakarijonnejunturana”.

Sosiaalisella medialla on valtava potentiaali tavoittaa nuoret vaikkapa mielenterveyden ongelmissa, uskoo psykiatriaan erikoistuva Jonne Juntura.

Nuoret tavoittaa nuorten kielellä – Lääkärilehti

TikTok. @laakarijonnejuntura. Helsinki, Suomi Joined April 2014. 459 Following · 1,062 Followers … Jonne Juntura’s Tweets. Jonne Juntura Retweeted.

Jonne Juntura (@JonneJuntura) / Twitter

Lääkäri Jonne Juntura löysi itsensä isänsä patjalta, kun ei pärjännyt enää yksin – Tällaista on passiivinen itsetuhoisuus, josta Juntura on päättänyt puhua avoimesti – Hyvinvointi | HS.fi

Vuosi sitten lääkäri Jonne Juntura lähinnä itki ja nukkui masennuksensa vuoksi. Kun olo alkoi lääkkeiden avulla hieman helpottaa, hän latasi Tiktokin ja …

Vuosi sitten lääkäri Jonne Juntura lähinnä itki ja nukkui masennuksensa vuoksi. Kun olo alkoi lääkkeiden avulla hieman helpottaa, hän latasi Tiktokin ja alkoi tuottaa sisältöä mielenterveyden häiriöistä murtaakseen tabun niiden ympäriltä.

Lääkäri Jonne Juntura löysi itsensä isänsä patjalta, kun ei …

Iltalehti

31.8.2022 — Juntura ihmetteli elokuun palkkakuittiaan Tiktok-tilillään. Palkkakuitti on täynnä rivejä vähennyksistä, eri lisistä, lomarahoista ja …

Psykiatri Jonne Juntura sai Helsingin kaupungilta 400 euroa …

Opiskelijana Jonne Juntura sairastui ahdistushäiriöön – auttaa nyt itse lääkärinä muita – Kotimaa – Ilta-Sanomat

22.11.2019 — Jonne Juntura on nähnyt mielenterveyspalvelujen ongelmat kahdessa roolissa: ensin potilaana ja nyt lääkärinä.

Jonne Juntura on nähnyt mielenterveyspalvelujen ongelmat kahdessa roolissa: ensin potilaana ja nyt lääkärinä.

Opiskelijana Jonne Juntura sairastui ahdistushäiriöön

Psykiatriaan erikoistuva Jonne Juntura aloitti Tiktok-postaukset ollessaan sairauslomalla masennuksen takia. LAAKARILEHTI.FI. Nuoret tavoittaa nuorten kielellä.

Keywords: jonne juntura tiktok