Korkeasaari twitter

Korkeasaari Zoo – Twitter

Korkeasaaren karhut ovat menneet talviunille. Pesien parhaaksi pehmikkeeksi valikoitui puuhake, josta karhut petasivat pesät jo hyvissä ajoin. Syksyllä kerätyn …

Kari-Pekka Keppo on Twitter: “Korkeasaaressa käynti tuntui …

Korkeasaaressa käynti tuntui kuin #koronavirus olisi jo unohdettu. Turvaväleistä ei tietoa, suosituimpien eläinten kohdalla oli ahdasta sumppua.

Sanna Hellström 🏳️‍ (@SannaHellstrom) / Twitter

Korkeasaaren johtaja, Eläinlääketieteen tohtori, Irtisanoudun kaikesta maailman pahuudesta. Helsinki, Finland Joined …

Korkeasaari Zoo on Twitter: “Korkeasaaren vierailijat voivat …

13.6.2022 — Korkeasaaren vierailijat voivat osallistua kesän aikana tutkimukseen, jossa selvitetään, mitkä tekijät vaikuttavat ihmisen kykyyn havaita ja …

Korkeasaari

Korkeasaaressa pääset tutustumaan yli 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin ympäri maailmaa. Vierailullasi tuet uhanalaisten eläinen suojelua.

Grand One 2022: Poro vai metsäpeura? – Korkeasaari

Korkeasaari

23.1.2022, josta Twitter 4,57 miljoonaa, Facebook 124 240 ja YouTube 5 220. Visa oli osa Korkeasaaren metsäpeuraviestintää, joka kasvatti Korkeasaaren …

Koko maailma yhdellä saarella. Korkeasaaressa voi tutustua noin 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin tundralta trooppisiin sademetsiin ja aavikoihin.

Seuraa meitä – Korkeasaari

Korkeasaari

2023 © Korkeasaaren eläintarha. Tietosuojaseloste · Sitemap · Palaute · Hinnat · Aukioloajat · Saapuminen · Palaute. Jaa. Facebook · Twitter · Whatsapp.

Koko maailma yhdellä saarella. Korkeasaaressa voi tutustua noin 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin tundralta trooppisiin sademetsiin ja aavikoihin.

Villieläinsairaala – Korkeasaari

Korkeasaari

Korkeasaaren ystävät ry. Korkeasaaren strategia ja arvot · Suojelutyö Korkeasaaressa · Villieläinsairaala. Seuraa meitä. Facebook; Twitter; Instagram …

Hoidamme apua tarvitsevia luonnonvaraisia eläimiä, tavoitteena eläimen paluu luontoon. Lue sivuiltamme myös ohjeet eri lajien auttamiseen!

Keywords: korkeasaari twitter